Onsdag

Idag vet jag inte om jag ska kolla på en brasa på Skytteholmparken. Det är ju sssååå tråkigt, för ingen av mina kompisar kan. Tror att jag inte går.

Idag hade jag halv dag, ganska skönt. Jag träffade Miu, vi skulle gå och sola. men nej, molnen kommer och det blev molnigt. Så vi gick hemma till Miu och pratade.

Desperate housewives

Älskar Desperate housewives. Jag har typ missat två avsnitter, men nu sitter jag och kollar på det. Glömmer alltid bort att det är housewives. Va dum av mig att glömma. =/

image102


Biljard med melina på klubben

Spelade biljard idag. Ganska roligt för jag lädde haha. Vi fick inte spela klart.


image101

Jag vet inte vad den heter, skriv om nån vet :P

image99

image100


Grattis!!!

Den här underbara tjejen fyller 14år idag.


image97

This Time



This time everything is alright
No way she's gonna get away
This time everything is easy
Any day - I'm gonna make her mine

Symaskin

Nu har jag gått och köpt en symaskin, för bara 600kr Jag fattar ingenting, den är inte lika lätt som den i skolan. Jaja, kan iaf sy kläder och laga kläder nu. :D

UT

Nu ska jag gå ut och handla lite saker med mamma och pappa.
Bloggar sen igen.

Musiksalen



Den här videon hittade jag i Estelles blogg

Rahwa och Melina dansar och sjunger. Jag och Jenny är kör och dansar.

Första doppet

Måste bara säga en sak att det var kallt.
Det var jag, Melina och Jenny, vi gick till bryggan. Först var vi på 4h för Jenny ville kolla på en gris som heter sigge. När vi hade kommit till bryggan tog vi ett dopp. Det var skönt samtidigt som det var kallt. Sen köpte vi glass och kollade på båtar. Vi hittade en lyx båt, den var jätte snygga skulle vilja ha den xD

Bilder från idag
image94

image96

image99


image98




Estelle!!!

image93

Första nyckelpiga på året

 image92image91

Fredag

Igår hade vi 150-dagarsfest på skolan, Det var tråkigt, men det roligt när vi hade rast. Jag, Melina och Jenny gick och köpte glass på donken och åt i solen. det är ju sååå fint väder! Kl 13.20 hade vi prisutdelning då kom en "kändis", vi trodde först att det skulle komma en "kändis" som ingen visste vem det va. 
Det var Magnus Hedman som kom och delade ut pris. Våran klass fick inget pris =/

image90

Stan

Idag var jag på stan. Köpte ett par ballerina som var halva priset på. fett najs Sen ett par solglasögon och en guldlott, fast jag vann inget =/
Jag älskar att åka till stan det är så najs där!

 


Bakade bullar

Vi bakade bullar på HK idag. Det var jätte roligt. Har lite bilder på det haha. Efter det gick jag, Estelle och Melina till gräset i solen. Det är ju så fint väder.


image85



image87

image86

image89

Dansen

Vi är klara med dansen, ska uppträda om typ 3veckor eller jag vet inte, vet bara att det är i maj xD

Jag ska iallfall vara med, om någon är med. Melina, Estelle och Alejandra ska vara med. YAY Hoppas Anna ändra på sig! Vill att hon ska vara med, för hon är jätte bra.


Melina efter snurren, utanför dansen
image82

Saknar

image80


Pretty Woman

Det är Pretty Woman ikväll kl 21.00 på tv 3.
image77

Jacky

image75  image76

Creedence Clearwater Revival



Down On The Corner, out in the street,
Willy and the Poorboys are playin
Bring a nickel, tap your feet.

Gooood morgon

Hur ni sovit bra? Det har jag.
Undra vad jag ska göra idag, har ju inte så mycket läxor. hmm..kanske ska gå ut lite, det är ju bra väder.

Melina och Alejandra

image74

image75

Vill inte ta bort ditt ansikte Alejandra, men du vill så...


Skinnskor

Var med mamma i stan och letade efter ett par nya skor. Hittade inget först tänkte nästan åka hem, men nej. Mamma vill kolla mer. Sen gick vi in på Topshop och hittar två par skinnskor. Jag älskade dom direkt och mamma. En är vit ballerina och en är grå med klack. Så jag måste lacka den, ska göra det innan jag använder dom.

Tyrvär hittade jag ingen bild på dom och jag kan inte ta kort.

Vattenballonger

Killarna kastade vattenballonger på oss igen. Idag var dom flera, dom kastade efter idrotten. Melina fick mest vatten på sig, själv fick jag jätte lite på mig. Nästan inget.
 
 

Grattis

Min pappa fyller år, höll nästan på att glömma. Pappa hade precis gått ut, då kom jag på att min pappa fyller. Fast jag sprang ut och gratta min pappa. Mamma och jag är köpt en klocka, fast min pappa har redan typ 3st xD Ska gå till solna centrum och mötta mamma och köpa kort och tårta.
jag hatar när mina föräldra säga "jag önskar mig ingenting, snälla barn och bra familj"

image69
Min pappa

Berget

Idag efter skolan kastade jocke, linus, johnny, och winston vattenballonger på oss( jag, Jenny, Melina, Estelle och Lovisa). Dom träffade Melina och lite mig. Melina fick vatten på hela sina byxor och jag fick bara jätte litet på mina tights. Sen gick vi upp på berget. Vi satt där och pratade, tog kort och mm. Det var roligt på berget, vi hade kul. Vet inte mer var jag liskom ska berätta. Juste hade också hemspråk idag.

image68

image76


Ön

Har nyss skrivit klart en berättelse på svenskan. Alla ska skriva en berättelse som är inspirerad av Odysseus.

Min handlar om att det är nårga gäng som åker båt och bensinen tar slut. Så dom åker till den ön som är i närheten. Där finns det Kannibaler, dom blir fångade och kannibalerna ska äta upp dom.......
Nu berättar jag inte mer.

image64

Den är typ två sidor som man skulle göra. Fast jag har min kladd i min svenska bok som är 5 sidor

Kling wai kon por son wai

Kollar just nu på Kling Wai Kon Por Son Wai/กลิ้งไว้ก่อนพ่อสอนไว้. Det är en Thailänsk serie för ungdomar, kommer varje vecka. Jag kollar på www.thaitv.tv  där finns allt som visas på Thailänska tv:en. Ganska bra.

image63


Vattenmelon

Här sitter jag och äter vattenmelon, ganska gott.
Juste mamma som ville döpa/kalla mig till vattenmelon på Thailand. Haha. Bara för när min mamma vara gravid så åt hon jätte mkt vattenmelon.
Daeng Moo på Thailänska

image62

Skulle inte kunna äta den för att den är fin. xD

Jordgubbar

image60

Var med Estelle och Melina idag. Vi gick till stan för Estelle skulle köpa sina snygga hörlurar. På vägen till affären så köpte vi jordgubbar.


Estelles hörlurar


image61

Songkran

Det är vattenfestival eller Songkran som vi säger i Thailand. Mina kusiner och vänner har det säket jätte kul nu.

Songkran, det thailändska nyåret, är den viktigaste, mest kända och den gladaste av de thailändska högtiderna. För människorna i Thailand är den en högtid när de kan kasta vatten på varandra, och även om den har en religiös betydelse så det oftast väldigt kul. Alla blir genomvåta och eftersom den infaller under den hetaste delen av året så är seden riktigt uppfriskande.
Det är nyår men man byter inte år då.


image56



Vill också vara med ='( 
Det är fett synd för mig jag åker två gånger om året men aldrig när det är Songkran.

 Vänta bara jag kommer om nårgra år.....


The Eye



Nån som vill se den?

Volanger

image54 
image55

Uppvärmningen

image43

   
Har mer bilder men palla lägga in alla =)


Estelle och Melina var hemma hos mig för vi övade på våran uppvärmning. En sak som vi gör på idrotten. Det är att vi ska leda en uppvärmning i takt med musiken. Estelle ville ha lite kul, så hon tog mig kamra om tog kort. Melina skrev upp hela program på daton. Vi har gjort klart allt, behöver bara gå igenom den en gång imorgon. Ska redovisa den på Onsdag.

one love


Thai
one love  ด้วยทุกหัวใจที่เหมือนกัน
with love ไม่ว่าอยู่ที่ใด
one love ด้วยรักที่มีในหัวใจ


Svenska
one love för alla likabana hjärtan 
with love vart som helst
one love allt kärlek som finns i hjärtat

Hår

Har nyss tvättat klart mitt hår, känns skönt att ha gjort det. När vi ändå nämner om hår, så vill jag färga det till ljusare. För det närmnar sig sommar, fast jag gillar mitt naturliga hår (choklad brun). Vill ändå testa olika färger. =/


-

Jag har inte kunnat skriva på ett tag, bara för man inte kunde logga in. =/
Idag började vi 8 och slutade 12.00, bara för det är utvecklingssamtal. Jag har imorgon klockan 17.00. Imorgon börjar vi 08.30 och slutar 12.00. *skönt*
Juste Estelle är tillbaka imorgon också.  =D Hon är hemma i sverige klockan 18.00 idag, så hon kommer inte på dansen. Inte Melina och Lovisa, men Anna och Alejandra kommer.  På dansen ska vi har nån uppvisning i maj. Jag är söker på att jag kommer vara med, eller det kanske blir ändringar.

RSS 2.0